Onder de naam WEBafdeling maak ik websites en meer.

webwerk

Alles voor een website: van het aanvragen van een domeinnaam, het opzetten van hosting tot het ontwerpen en bouwen van de site. In goed overleg. En daarna leg ik jou uit hoe je zelf kunt updaten. Appeltje - eitje.

Met name voor beeldend kunstenaars en andere zzp-ers maak ik graag websites. Omdat ik uit ervaring weet wat zij (wij) willen: geen gedoe en het werk op nummer 1.

Hier vind je mijn portfolio.
Websites maakte ik voor o.a. de volgende kunstenaars: Katinka Lampe, Netty van Osch, Rolina Nell, Maritsa van Luttikhuizen, Cora Moret, Anna Ramsair, Piet Rogie, Martin Kers fotografie, ... maar ook voor mensen die ik alleen maar virtueel heb gezien of gesproken zoals Marian Pruijn, dus we hoeven echt niet in dezelfde stad te wonen of af te spreken. Als jij zegt wat je wil, kan ik een offerte voor je maken.

Je wil een nieuwe website,
maar hoe en wat?

Stop, ho, voordat je al een domeinnaam en hosting zelf gaat regelen, vraag mij eerst advies. Anders geef je misschien geld en energie uit aan iets wat je daarna niet goed kan inzetten. Zonde!

Kost dat?

Het kan voor weinig, zo'n site met een pagina of 5, die je zelf kunt bewerken. Weinig is dan zo ongeveer 500 euro. Het kan natuurlijk ook voor meer, als je ingewikkeldere dingen wil. Als ik een offerte voor je schrijf, overleggen we eerst en hoor ik je wensen. Daarna zal ik specifiek zijn over het kostenplaatje. Een mooie, heldere, goed werkende portfoliosite (met een eigen smoel) voor een ZZPer/kunstenaar kost zo rond de 1200 euro. 


oogEn kunstenaar, heb je gehoord van de regeling van het Mondriaanfonds? Die betaald 50%, de andere 50% kun je via een renteloze lening krijgen via Fonds Kwadraat, er zijn data voor 5 aanvraagrondes, check de site. Leuke deal toch? Wil je dat? Dan maak ik vrijblijvend een offerte voor je, die heb je nodig voor je aanvraag. Mail mij even!


Jij wil met jouw bedrijf zelf de touwtjes in handen nemen. Natuurlijk.
Dus ik bouw jouw website zó, dat jij zelf heel gemakkelijk en direct teksten en afbeeldingen aan kunt passen. Ook als je niet meer zo piep bent of twee linkerhanden hebt wat techniek betreft ;-). 

Of je zet gemakkelijk zelf een nieuw blog online en laat een post vanuit linkedIn linken naar je site. Easy, dat leg ik je uit.

Een nieuwsbrief opzetten in mailchimp? Mooi opgemaakt zodat het past bij je site? Laat me je helpen.

Een beetje techniek is mij niet vreemd en ik ben er ook niet bang voor noch vies van, maar soms kan een ander het sneller en beter. Mijn partner in business and life Peter is van de meer technische zaken. Ook als ik op andere gebieden expertise zoek, weet ik mijn mannetjes en vrouwtjes te vinden.

Wil jij weten wat er scheelt aan jouw huidige website? Laat mij dan een webcheck doen, kost jou eenmalig €75 en levert je veel inzicht. Daarna zien we wel weer verder. Als je daarna je site door mij laat (ver)bouwen, trek ik die 75,- van je factuur af.

sarabloemers

Sara Bloemers: logo, website, visitekaartje.